بازتاب: وزارت ارشاد از صدور مجوز پخش برنامه «در راه جام جهانی»، که توسط گروهی از هنرمندان طنز تلویزیون ساخته شده است، خودداری کرد.
این مجموعه که بیشتر بازیگران طنز تلویزیون در مجموعههایی نظیر «ساعت خوش»، «پاورچین»، «بدون شرح» و «شبهای برره» در آن حضور دارند، با تهیهکنندگی محمد ابوالحسنی و نویسندگی و کارگردانی برادران قاسمخانی و سیامک انصاری، تولید شده است.
بخشی از این مجموعه، که نوشته «جهت بازبینی وزارت ارشاد» بر روی آن حک شده، طی هفتههای اخیر به صورت گسترده در تهران توزیع شده است.
برای مشاهده بخشی کوتاه از این مجموعه، اینجا کلیک را کنید.
( برای مشاهده فیلم از windows media player 9 و بالاتر استفاده کنید.)
توضیح تکمیلی: امیر جعفری در نقش علی دایی!
صد سال بود میخواستم راجع به آریا عظیمینژاد بنویسم هی وقت نمیشد.
عظیمینژاد استعداد درخشان و جوان موسیقی ایرانه که به نظر من در آینده بیشتر و بیشتر ازش خواهیم شنید.
هر وقت توی یه سریال یا فیلم یا آلبوم، آهنگ خوبی شنیدین احتمال بدین که کار آریا باشه! ویژگی جالب کارای آریا اینه که بسیار متنوع هستن. مثلا حمیدرضا صدری هم آهنگساز فوقالعاده خوبیه ولی یه شباهتهای خیلی مشخصی بین کاراش هست که آدم به محض شنیدن میشناسدشون.
و ویژگی مهم دیگه تلفیق موسیقی نواحی و ردیفی ایران با موسیقی روز جهانه.
آریا نوازندهی ماهری هم هست و خیلی وقتها اسمشو تو گروه نوازندگان میببینین. سهتار رو پیش استادانی مثل تاج بخش، پیرنیاکان و ذوالفنون یادگرفته.
آریا عظیمی نژاد متولد سال 1352 در تهران و لیسانس موسیقی، نوازندگی رو از سال 66 شروع کرده و پس از مدتی شروع به تنظیم و تدوین موسیقی کرده.
جوایز جهانی هم گرفته (مثل جایزه اول مسابقات سازهای فولکلور در انگلیس) و خلاصه آوازهش به اونور آب هم رسیده. قرار بوده با "جاسلین پوک" (آهنگساز فیلم "با چشمان کاملا بسته") آلبوم مشترکی تهیه کنن که نمیدونم به کجا رسیده.
چند وقت پیش آلبومی آلبومی برای موسیقی نواحی کار کرده بوده، که به دلیل " تحریف موسیقی نواحی"!!!! مجوز بهش مجوز ندادهن. (بعد شاکی شین که چرا فرار مغزها!)
بعضی از آثارش اینان: نمایشهای آن سوی آینه، گرگ و میش، تلخ بازی قمر در عقرب، سه سال و نیم، اژدهاک، هتل عروس... ساخت موسیقی متن مجموعههای تلویزیونی نیمکت، او یک فرشته بود، روزهای اعتراض، پزشکان، کاکتوسهای بیشخصیت، زنگ آخر، کمین و خانه ما، فیلمهای کوتاه سه خواهر، کیف، درس آخر و پشت سر باد نمیاید، فیلم سینمایی عروس خوش قدم و ویدیو کلیپ برای شبکه چهار سیما، تیتراژ آخر سینما یک و آهنگهایی برای محمد اصفهانی و دیگران...
تیتراژ نیمکت و دو تا از کارای اصفهانی رو از اینجا میتونین دانلود کنین.
اینم تیتراژ "روزهای اعتراض"
امسال پوشش تلویزیونی جام جهانی نسبت به دورههای قبل بهتره؛ نه؟
البته تحمل جاودانی و یوسفی و بقیه سختیهای خودشو داره ولی عوضش آدم حرفای آدمای باحالی مثل صدر و نصیرپور رو هم میشنوه. (صدر منتقد سینمایی درجه یکی هم هست و قبلا تو مجله فیلم مینوشت)
دکور برنامه مثل همیشه افتضاحه. بخصوص اون گلدونایی که روشون توپ فوتبال گذاشتهن منو کشته!
حالا اگه بدونین شبکهی سهی ایران تنها کانال تلویزیونی تو این کشورای دور و بره که مجانی فوتبال نشون میده بیشتر حال میکنین. البته تا جایی که ممکنه تبلیغ به خوردمون میدن ولی خب بازم جای شکرش باقیه.
ولی به نظر من خیلی داره در حق دایی و برانکو بیانصافی میشه. درسته که دایی در مقایسه با دایی قدیم، ضعیف ظاهر شد ولی ضعیفتر و پراشتباهتر از بقیهی بازیکنها که نبود. از برانکوی بدبخت هم نباید انتظار معجزه میداشتیم. بالاخره فوتبال ما همینه دیگه. تازه خیلی آبرومندانهتر از ژاپن و کره که چندین برابر ایران سرمایهگذاری کردن بازی کردیم.
ضمنا نباید کارشکنی و فشار علیآبادی رییس سازمان تربیتبدنی به دادکان رو نادیده گرفت. اصولا این علیابادی (درست مثل رییسش، دکتر احمدینژاد) به همکاراش به چشم نوکراش نگاه میکنه. اگه کسی نخواد چشم و گوشبسته ازش اطاعت کنه سرنوشت طالقانی و دادکان رو پیدا میکنه.
اینو بخونین. جالبه.
یا رب مباد که گدا معتبر شود!